DOMOV / Prodajni program / Linearni izpiralci / izpihovalci

Linearni izpiralci / izpihovalci

Embalažo (bodisi pločevinke ali steklenice) je pred samim procesom polnjenja potrebno bodisi prati z vodo ali pa izpihati z zrakom.

Z uporabo linearnih izpihovalcev zagotovimo, da se iz embalaže odstranijo morebitne nečistoče (npr. prah ali manjši delci). Slednje zagotovimo na način, da embalažo s pomočjo posebnih verig s prijemali obrnemo za 180° in jih na tak način izpostavimo šobam. Skozi njih pod visokim tlakom vpihujemo zrak, ki poskrbi, da se z embalaže odstranijo prej omenjene nečistoče.

Še večjo čistost pa lahko dosežemo z uporabo linearnih izpiralcev, kjer podobno kot pri izpihovalcih prijemala verige embalažo obrnejo za 180° in jo izpostavijo šobam, ki v kombinaciji z vodo izperejo embalažo. Ta nato z namenom odcejanja v enakem položaju potuje še nekaj časa preden se vrne v osnovni položaj in zapusti stroj.

V obeh primerih se za manipulacijo embalaže uporabljata dve med seboj paraleli verigi, ki s svojimi prijemali obrneta embalažo za 180° in jo izpostavita izpihovanju oz. izpiranju, nato pa jo vrneta v prvoten položaj. Nastavljiv razmak med verigami in nastavljive višine vhodnega/izhodnega traku omogočajo prilagajanje različnim dimenzijam in tipom embalaže. Vsi vertikalni trakovi so prilagojeni potrebam in zahtevam stranke (višinska razlika, urna kapaciteta, tip embalaže, …). Vhod in izhod v stroj sta lahko bodisi na enakih ali različnih nivojih, odvisno od potreb in zahtev kupca.

Osnovno konstrukcijo iz nerjavečega jekla in zaščito iz akrilnega stekla odlikuje  robustna a ob enem zelo sanitarna izvedba. Vse vgrajene komponente so zelo kvalitetne in visoko korozijsko odporne. Za optimalno delovanje je že v osnovi v vseh izvedbah vključen mazalni sistem, ki poskrbi za optimalno delovanje.

Delovanje stroja je avtomatsko (opcijsko je možna tudi avtomatska nastavitev razmaka med verigama), upravljanje pa se vrši s pomočjo panela, ki je lociran na lokalni elektro omari. 

Celovite rešitve od A do Ž.

Naš potek dela

PREPOZNALI
BOMO VAŠE ŽELJE
IN POTREBE
PREDLAGALI
REŠITEV IN
IZDELALI OPREMO
ZA VAS
MONTIRALI IN
OPRAVILI
TESTIRANJE
PRODUKTA
NUDILI CELOVIT
SERVIS IN
PODPORO

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: sales@petek.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PETEKPROCES d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.