DOMOV / Prodajni program / Tunelska tehnologija

Tunelska tehnologija

Tunelski paster

Obstojnost oziroma stabilnost je ena izmed pomembnejših parametrov vsakega živila, še posebej tistega, ki je dnevno prisoten na globalnem tržišču. Naravna obstojnost po navadi ni daljša od nekaj dni, zato se proizvajalci živil odločajo za dodajanje konzervansov oziroma zdravju bolj prijazno toplotno obdelavo, ki zagotavlja željeno obstojnost.

Preberi več

 

Tunelski hladilnik

V podjetju PETEK PROCES proizvajamo tudi tunelske hladilnike oz. tunelske hladilnike s cono zadrževanja na temperaturi pasterizacije. Osnovni namen uporabe tunelskega hladilnika je zagotavljanje organoleptičnih značilnost proizvodov (okus, barva, aroma ipd. ) za proizvode, ki so vroče napolnjeni.

Preberi več

 

Tunelski grelnik

Pogost problem s katerim se srečujejo proizvajalci pri proizvodnji piva, vina in gaziranih proizvodov je kondenzacija, ki je rezultat zelo hladnega polnjenja. Kondenzacija, ki se pojavlja na embalaži ovira etiketiranje, pakiranje ali pa povzroča korozijo zamaškov oz. ostalih kovinskih delov na embalaži.

Preberi več

 

Hibridni tunel

Hibridni tunel je tunel, ki združuje 2 ali več funkcij v enem stroju. To največkrat pomeni, da je tunel v osnovi namenjen za pasterizacijo, poleg tega pa za določene produkte izvaja tudi samo funkcijo gretja z namenom preprečevanja kondenzacije. V tem primeru gre zgolj za programsko dopolnitev tunelskega pasterja.

Preberi več

 

Craft tunelski paster

Craft tunelski paster je tunelski paster, ki smo ga v podjetju PETEK PROCES razvili za potrebe manjših proizvajalcev v industriji pijač oz. piva. Vključuje vse enake funkcionalnosti kot njegovi večji bratje, a je hkrati ravno dovolj kompakten, da ustreza tudi manjšim proizvajalcem.

Preberi več

Celovite rešitve od A do Ž.

Naš potek dela

PREPOZNALI
BOMO VAŠE ŽELJE
IN POTREBE
PREDLAGALI
REŠITEV IN
IZDELALI OPREMO
ZA VAS
MONTIRALI IN
OPRAVILI
TESTIRANJE
PRODUKTA
NUDILI CELOVIT
SERVIS IN
PODPORO

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: sales@petek.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PETEKPROCES d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.