DOMOV / Prodajni program / Tunelska tehnologija / Tunelski hladilnik

Tunelski hladilnik

V podjetju PETEK PROCES proizvajamo tudi tunelske hladilnike oz. tunelske hladilnike s cono zadrževanja na temperaturi pasterizacije.

Osnovni namen uporabe tunelskega hladilnika je zagotavljanje organoleptičnih značilnost proizvodov (okus, barva, aroma ipd. ) za proizvode, ki so vroče napolnjeni.

Kot zunanji vir hlajenja se običajno uporablja hladilni stolp, sveža voda, izvirska voda ali pa hladilni agregat. Običajno je sestavni del opreme ploščni izmenjevalec toplote s katerim zagotavljamo, da se voda s katero škropimo po embalaži ne meša z zunanjim hladilnim medijem.

Pri naših strojih omogočamo tudi varčevanje energije v povezavi s pretočnimi pasterji, ki proizvod segrejejo pred polnjenjem.

Upravljanje strojev je popolnoma avtomatsko.

Na tunelskih hladilnikih se velikokrat uporablja embalaža, ki ni cilindrične oblike. V ta namen smo v podjetju razvili različne podajalne naprave za nemoten prenos embalaže iz dovodno / odvodnih transporterjev na glavno verigo.

Celovite rešitve od A do Ž.

Naš potek dela

PREPOZNALI
BOMO VAŠE ŽELJE
IN POTREBE
PREDLAGALI
REŠITEV IN
IZDELALI OPREMO
ZA VAS
MONTIRALI IN
OPRAVILI
TESTIRANJE
PRODUKTA
NUDILI CELOVIT
SERVIS IN
PODPORO

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: sales@petek.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PETEKPROCES d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.