Obstojnost oziroma stabilnost je ena izmed pomembnejših parametrov vsakega živila, še posebej tistega, ki je dnevno prisoten na globalnem tržišču. Naravna obstojnost po navadi ni daljša od nekaj dni, zato se proizvajalci živil odločajo za dodajanje konzervansov oziroma zdravju bolj prijazno toplotno obdelavo, ki zagotavlja željeno obstojnost.
V podjetju PETEK PROCES smo strokovnjaki na področju načrtovanja in proizvodnje tunelskih pasterjev – strojev, ki zagotavljajo toplotno obdelavo živil z namenom podaljševanja njihovega roka uporabe. Tunelski pasterji so stroji, ki omogočajo optimalen izkoristek toplotne energije (na principu rekuperacije energije) za doseganje naravne konzervacije živil.
Naši tunelski pasterji se uporabljajo v industrijah:
Uporabno za različno embalažo:
Glavne značilnosti naših tunelskih pasterjev:
Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00
STRUKTURA STRANI