DOMOV / Prodajni program / Transportna tehnika / Akumulacijska miza

Akumulacijska miza

Za čim bolj tekoče obratovanje proizvodne linje je na številnih odsekih potrebno predvideti akumulacijo, ki nam omogoča, da v primeru zastoja na katerem od strojev v liniji, ostali stroji v liniji vsaj še nekaj časa delujejo nemoteno. Akumulacijo v veliki meri dosegamo že s samimi trakovi, podjetje PETEK PROCES pa za ta namen ponuja namensko rešitev v obliki avtomatske akumulacijske mize, ki deluje po principu FIFO, »first in – first out«, njena akumulacijska površina se avtomatsko prilagaja glede na dejansko stanje in potrebe v proizvodni liniji. Osnovna konstrukcija je v celoti izdelana iz nerjaveče pločevine in profilov, korozijsko odporne pa so tudi vse ostale vgrajene komponente (verižniki, ležaji, vodila), kar nam omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje. Elektro komponente in senzorika so lahko vgrajene v lastni elektro omari, obstaja pa tudi možnost integracije v glavno elektro omaro katerega od drugih strojev, npr. tunela.

Akumulacijska miza je primerna za skoraj vse tipe embalaž (pločevinke, steklenice, PET-plastenke, …), njene karakteristike pa so v celoti prilagojene zahtevam stranke.

Celovite rešitve od A do Ž.

Naš potek dela

PREPOZNALI
BOMO VAŠE ŽELJE
IN POTREBE
PREDLAGALI
REŠITEV IN
IZDELALI OPREMO
ZA VAS
MONTIRALI IN
OPRAVILI
TESTIRANJE
PRODUKTA
NUDILI CELOVIT
SERVIS IN
PODPORO

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: sales@petek.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PETEKPROCES d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.