Vakuumski kotel je namenski stroj, razvit za proizvodne linije, kjer se produkti največkrat proizvajajo šaržno, recepture pa se pogosto spreminjajo. Za te namene je podjetje PETEK PROCES razvilo modularno rešitev, kjer se z izbranim sklopom opreme v polni meri prilagodimo zahtevam naših kupcev.
Vakuumski kotel ima možnost mešanja, segrevanja (kuhanja) in hlajenja želenih sestavin v vakuumskih pogojih, kar omogoča delovanje pri nižjih temperaturah. Posledično se stroj najpogosteje uporablja pri pripravi marmelad in džemov, omak, prilog (npr. ajvar), pirejev, jedi (npr. golaž, jota…), sadnih mas ter arom za jogurte idr.
Osnovne lastnosti:
Poleg osnovnega stroja je na voljo tudi širok nabor opcijske opreme:
Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00
STRUKTURA STRANI