Tunelski grelnik

Pogost problem s katerim se srečujejo proizvajalci pri proizvodnji piva, vina in gaziranih proizvodov je kondenzacija, ki je rezultat zelo hladnega polnjenja. Kondenzacija, ki se pojavlja na embalaži ovira etiketiranje, pakiranje ali pa povzroča korozijo zamaškov oz. ostalih kovinskih delov na embalaži.

V podjetju PETEK PROCES proizvajamo tunelske grelnike, s katerimi segrejemo embalažo (in proizvode v njej) nad temperaturo rosišča in s tem preprečujemo omenjeni problem kondenzacije. V kombinaciji s sušilnimi stroji, ki jih prav tako proizvajamo, omogočamo učinkovito odpravo problema kondenzacije.

Z opcijsko nadgradnjo sistema merjenja temperature okolice omogočamo tudi optimalno prilagoditev tunelskega grelnika na dejanske okoliške pogoje in s tem zmanjševanje zmanjšujemo potrebo energije za segrevanje embalaže.

Celovite rešitve od A do Ž.

Naš potek dela

PREPOZNALI
BOMO VAŠE ŽELJE
IN POTREBE
PREDLAGALI
REŠITEV IN
IZDELALI OPREMO
ZA VAS
MONTIRALI IN
OPRAVILI
TESTIRANJE
PRODUKTA
NUDILI CELOVIT
SERVIS IN
PODPORO

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: sales@petek.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PETEKPROCES d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.