DOMOV / Prodajni program / Transportna tehnika

Transportna tehnika

Trakovi za embalažo in pakete

V podjetju PETEK PROCES nudimo načrtovanje in izdelavo celovitih transportnih rešitev za povezave linij za polnjenje in pakiranje.

Preberi več


Vertikalni transporterji

Vertikalni trakovi – bodisi »elevatorji« ali »loweratorji« se v proizvodnih linijah uporabljajo za premagovanje višinskih razlik. Njihova glavna prednost je kompaktnost, saj v primerjavi z uporabo naklonskih trakov zasedejo bistveno manj prostora.

Preberi več

 

Akumulacijska miza

Za čim bolj tekoče obratovanje proizvodne linje je na številnih odsekih potrebno predvideti akumulacijo, ki nam omogoča, da v primeru zastoja na katerem od strojev v liniji, ostali stroji v liniji vsaj še nekaj časa delujejo nemoteno.

Preberi več

 

Enostavna miza za depaletizacijo

V našem proizvodnem programu so tudi enostavne, nastavljive de-paletizacijske mize. V osnovi gre za širok transportni trak, ki je nastavljiv po višini. Miza se ročno polni iz palete praznih steklenic, plastenk ali pločevink.

Preberi več

 

Obračalci za pločevinke

Proizvodni proces polnjenja pločevink pogosto zahteva, da so le-te med samim procesom v določenih fazah obrnjene za 180°. V ta namen se najpogosteje uporabljajo obračalci pločevink, ki delujejo po principu potisne sile predhodnih pločevink.

Preberi več

 

Obračalec embalaže za dezinfekcijo

Pri nekaterih procesih polnjenja (najpogosteje pri principu vročega polnjenja) je za zagotavljanje mikrobiološke ustreznosti proizvoda in celotne embalaže (vključno z zamaškom) potreben kontakt zamaška embalaže s proizvodom

Preberi več

Celovite rešitve od A do Ž.

Naš potek dela

PREPOZNALI
BOMO VAŠE ŽELJE
IN POTREBE
PREDLAGALI
REŠITEV IN
IZDELALI OPREMO
ZA VAS
MONTIRALI IN
OPRAVILI
TESTIRANJE
PRODUKTA
NUDILI CELOVIT
SERVIS IN
PODPORO

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: sales@petek.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PETEKPROCES d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.