DOMOV / Prodajni program / Šaržni paster

Šaržni paster

Šaržni pasterji, ki jih izdelujemo v podjetju PETEK PROCES so v glavnem namenjeni laboratorijski uporabi ali pa za zelo majhne šarže, kjer kupci nimajo dovolj prostora za postavitev tunelskega pasterja. V šaržnem pasterju je mogoče testirati različne nove vrste proizvodov, saj oprema omogoča simulacijo podobnih pogojev kot so v tunelskem pasterju.

V šaržnem pasterju gre za pasterizacijo že napolnjene in zaprte embalaže. Medij za prenos toplotne energije je voda, ki jo segrevamo z elektro grelcem. Za hlajenje se po navadi uporablja sveža / vodovodna voda.

Embalaža napolnjena s produktom se naloži v za to pripravljeno odlagalno košaro inox izvedbe znotraj šaržnega pasterja. Postopek segrevanja, zadrževanja in hlajenja se izvede preko manjšega PLC krmilnika – proces je voden avtomatsko.

Celovite rešitve od A do Ž.

Naš potek dela

PREPOZNALI
BOMO VAŠE ŽELJE
IN POTREBE
PREDLAGALI
REŠITEV IN
IZDELALI OPREMO
ZA VAS
MONTIRALI IN
OPRAVILI
TESTIRANJE
PRODUKTA
NUDILI CELOVIT
SERVIS IN
PODPORO

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:



    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: sales@petek.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PETEKPROCES d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.