Hibridni tunel

Hibridni tunel je tunel, ki združuje 2 ali več funkcij v enem stroju. To največkrat pomeni, da je tunel v osnovi namenjen za pasterizacijo, poleg tega pa za določene produkte izvaja tudi samo funkcijo gretja z namenom preprečevanja kondenzacije. V tem primeru gre zgolj za programsko dopolnitev tunelskega pasterja.

Tunelski paster ima lahko tudi funkcijo samostojnega hladilnika in sicer na način, da se stroj dogradi z dodatno mehansko opremo, ki omogoča tok spreminjanja poti oblivne vode.

Možna je tudi kombinacija tunelskega hladilnika in grelnika brez možnosti pasterizacije.

Celovite rešitve od A do Ž.

Naš potek dela

PREPOZNALI
BOMO VAŠE ŽELJE
IN POTREBE
PREDLAGALI
REŠITEV IN
IZDELALI OPREMO
ZA VAS
MONTIRALI IN
OPRAVILI
TESTIRANJE
PRODUKTA
NUDILI CELOVIT
SERVIS IN
PODPORO

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: sales@petek.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PETEKPROCES d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.