DOMOV / Prodajni program / Transportna tehnika / Vertikalni transporterji

Vertikalni transporterji

Vertikalni trakovi – bodisi »elevatorji« ali »loweratorji« se v proizvodnih linijah uporabljajo za premagovanje višinskih razlik. Njihova glavna prednost je kompaktnost, saj v primerjavi z uporabo naklonskih trakov zasedejo bistveno manj prostora. Najpogosteje se uporabljajo v proizvodnji pijač za transport prazne ali polne embalaže (pločevink, steklenic, PET plastenk, …), na voljo pa so tudi izvedbe, ki so primerne za transport »gajbic«.

Transport se vrši z uporabo dveh med seboj paralelnih verig s posebnimi prijemali, ki »objamejo« embalažo in jo varno prenesejo na višji ali nižji nivo proti izhodu stroja. Nastavljiv razmak med verigami in nastavljive višine vhodnega/izhodnega traku omogočajo prilagajanje različnim dimenzijam in tipom embalaže. Vsi vertikalni trakovi so prilagojeni potrebam in zahtevam stranke (višinska razlika, urna kapaciteta, tip embalaže, …).

Robustno osnovno konstrukcijo stroja odlikuje sanitarna izvedba iz nerjaveče pločevine in profilov ter zaščite iz akrilnega stekla, ki nudi vpogled v delovanje stroja ter dostop do ključih točk za potrebe nastavljanja, čiščenja in vzdrževanja. Vse vgrajene komponente so kvalitetne in zahtevajo minimalen nivo vzdrževanja, stroj pa je že v osnovi opremljen z avtomatskim mazalnim sistemom, ki zagotavlja optimalno delovanje in dolgo dobo trajanja. 

Delovanje stroja je avtomatsko (opcijsko je možna tudi avtomatska nastavitev razmaka med verigama, za različne formate). Upravljanje se vrši s pomočjo panela, ki je lociran na lokalni elektro omari. 

Celovite rešitve od A do Ž.

Naš potek dela

PREPOZNALI
BOMO VAŠE ŽELJE
IN POTREBE
PREDLAGALI
REŠITEV IN
IZDELALI OPREMO
ZA VAS
MONTIRALI IN
OPRAVILI
TESTIRANJE
PRODUKTA
NUDILI CELOVIT
SERVIS IN
PODPORO

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: sales@petek.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PETEKPROCES d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.