DOMOV / Prodajni program / Transportna tehnika / Enostavna miza za depaletizacijo

Enostavna miza za depaletizacijo

V našem proizvodnem programu so tudi enostavne, nastavljive de-paletizacijske mize. V osnovi gre za širok transportni trak, ki je nastavljiv po višini. Miza se ročno polni iz palete praznih steklenic, plastenk ali pločevink. Z vklopom transportnega traku, pa mizo dvignemo in prazno embalažo pošiljamo na dovodni trak polnilca. 

Miza je primerna za manjše polnilnice, kjer recimo kombinirajo linijo za steklo in linijo za pločevinke. Na prvem nivoju je tako na primer dovodni trak polnilca za steklenice, na drugem nivoju pa dovodni trak za gravitacijski rinser, od koder pločevinke nadaljujejo pot proti polnilcu za pločevinke.

Višina je nastavljiva s pomočjo hidravličnega sklopa, ročne ali elektro hidravlične črpalke ter hidravličnega cilindra. Smer transportnega traku je enostavno nastavljiva s pomočjo gonila krmiljenega preko frekvenčnega pretvornika in ročno nastavljivega potenciometra. De-paletizacijska miza ima svojo INOX elektro omarico. Gre za racionalno rešitev de-paletizacije na manjših polnilnih linijah, ki zahtevajo veliko prilagodljivost.

Celovite rešitve od A do Ž.

Naš potek dela

PREPOZNALI
BOMO VAŠE ŽELJE
IN POTREBE
PREDLAGALI
REŠITEV IN
IZDELALI OPREMO
ZA VAS
MONTIRALI IN
OPRAVILI
TESTIRANJE
PRODUKTA
NUDILI CELOVIT
SERVIS IN
PODPORO

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: sales@petek.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PETEKPROCES d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.