DOMOV / Prodajni program / Sistem za izpihovanje in sušenje

Sistem za izpihovanje in sušenje

Za sušenje izdelkov in/ali embalaže v podjetju PETEK PROCES ponujamo sistem zračnega noža oziroma sušilnega tunela. Sistem je primeren za širšo industrijsko uporabo, posebno v okoljih, kjer veljajo stroge sanitarne zahteve, možna kondenzacija embalaže pred etiketiranjem oziroma pakiranjem ali nevarnost pojava korozije.

Nudimo modularni sistem zračnih nožov, kjer je število modulov odvisno od kapacitete linije in zahtev po stopnji osušenosti embalaže.

V našem programu je izolirana in neizolirana različica zračnega noža pri čemer je efekt izpihovanja pri obeh verzijah identičen, se pa oba modela razlikujeta predvsem po stopnji glasnosti, pa tudi koncepta zbiranja in evakuacije odvečne vode.


Prednosti:

  • močan in natančen zračni curek širom površine,
  • možnost ciljnega usmerjanja zračnega curka,
  • visoka učinkovitost – več zraka z manj energije,
  • nizki stroški vzdrževanja (ni potrebno menjati jermena).

Celovite rešitve od A do Ž.

Naš potek dela

PREPOZNALI
BOMO VAŠE ŽELJE
IN POTREBE
PREDLAGALI
REŠITEV IN
IZDELALI OPREMO
ZA VAS
MONTIRALI IN
OPRAVILI
TESTIRANJE
PRODUKTA
NUDILI CELOVIT
SERVIS IN
PODPORO

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: sales@petek.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PETEKPROCES d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.