DOMOV / Prodajni program / Transportna tehnika / Obračalci za pločevinke

Obračalci za pločevinke

Proizvodni proces polnjenja pločevink pogosto zahteva, da so le-te med samim procesom v določenih fazah obrnjene za 180°. V ta namen se najpogosteje uporabljajo obračalci pločevink, ki delujejo po principu potisne sile predhodnih pločevink.

Obračalce pločevink PETEK PROCES odlikuje moderen dizajn, ki je enostaven za uporabo, saj omogoča preprosto in hitro montažo/demontažo, ob enem pa so preprosti za čiščenje in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja. Obračalci pločevink so na voljo za vse standardne formate pločevink.

Celovite rešitve od A do Ž.

Naš potek dela

PREPOZNALI
BOMO VAŠE ŽELJE
IN POTREBE
PREDLAGALI
REŠITEV IN
IZDELALI OPREMO
ZA VAS
MONTIRALI IN
OPRAVILI
TESTIRANJE
PRODUKTA
NUDILI CELOVIT
SERVIS IN
PODPORO

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!
Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca, hitro in enostavno! Ali nas pokličite na +386 3 818 31 00

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: sales@petek.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo PETEKPROCES d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.